Organiseer je werkplek

– Fysieke informatie op orde –
Door middel van een informatie-detox, snel vinden en opbergen. Een eenvoudige, praktische aanpak om (weer) structuur en overzicht aan te brengen op je werkplek en in de informatie die voor het werk belangrijk is. Doel is creëren van overzicht en prioriteren. Nooit meer: grote stapels papieren, zoeken naar onvindbare stukken, overvolle kasten, archieven, tijdverslindende werkgewoonten, werkachterstanden en gebrek aan overzicht.

– Digitale informatie op orde –
Door middel van structureren, optimaliseren en opschonen van bestanden of schijf. Zo kun je weer snel vinden en opbergen. Een eenvoudige, praktische aanpak om (weer) structuur en overzicht aan te brengen in je digitale informatie die voor het werk belangrijk is. Doel is creëren van overzicht en prioriteren. Nooit meer: zoeken naar digitale documenten, wildgroei van digitale documenten, onduidelijkheid over de laatste versie of benaming van een bestand en gebrek aan overzicht.

– E-mail, tijd en taken op orde –
Door middel van structureren, opschonen, archiveren en structureel verminderen van je e-mail. Zo kun je weer snel vinden en opbergen. Een eenvoudige, praktische aanpak om (weer) structuur en overzicht aan te brengen in je e-mail inbox, je tijd en taken. Doel is creëren van overzicht, prioriteren en een effectieve planning. Nooit meer: volle inbox, zoeken naar e-mails, bestanden in de e-mails, half afgeronde taken, vergeten van taken, chaotische planning en het gebrek aan overzicht.

– Stoorzenders elimineren –
Door middel van coaching remmers, ballast en stoorzenders elimineren. Zo kun je weer doen wat je wíl doen. Een eenvoudige, praktische aanpak om de weg vrij te maken voor dat wat er werkelijk toe doet. Doel is creëren van een manier van werken in flow, waar energie stroomt en doelen behaald worden. Nooit meer stress door collega’s die steeds binnen lopen, vragen die al honderd keer gesteld zijn, frustraties door apparaten die niet werken, systemen die vastlopen en overbodige e-mail.

 

Onderdelen kunnen los van elkaar opgepakt worden. Goed in te zetten preventief of bij terugkeer op de werkplek na een burn-out. Wil je meer weten over deze service? Bel me meteen voor een vrijblijvend gesprek op: 06-22661184.